Strasti cuckolda

Svršili smo zajedno...
Dama je želela nešto više, želela je da nivo ljubavi i poverenja nje i supruga podigne na najviši mogući nivo, želela je bullovu spermu u sebi. Bili smo prigrljeni jedno uz d**go sa boka, jednom rukom sam joj mazio grudi, dok sam d**gom rukom zajedno sa njenom stimulisao klitoris, dok smo se oboje približavali vrhuncu. Sve vreme sam joj nežno svojim usnama masirao njene, dok sam joj sve snažnije penetrirao. Suprug ju je držao za ruku, iščekujući trenutak koji do sada nije doživeo. Njeni uzdasi su postajali sve glasniji, njeno telo je počelo da se trese i osetio sam strastveno njen jezik na mojim usnama dok je ona osećala nešto vrelo u sebi.
Još dvadesetak sekundi smo proveli tako spojeni, prigrljeni, vreli...ne sećam se ni sam koliko tačno. Njen suprug ju je potom poljubio, i iako nije ništa rekao, kao da je želeo da kaže:"Ljubavi, bila si predivna, hvala ti na ovome!" Za to vreme je sperma počela lagano da curi iz njene pičkice i da kvasi crne samodržeće najlon čarapice koje je imala na sebi.
Okrenula se na stomak, uzela penis svoje ruke, a potom i usta, želeći da uzme svaku kap moje sperme. Suprug ju je mazio po stopalima, nogama, pretpostavljam nastavivši da razmišlja u sebi:"Ljubavi, kako si divna!"
Published by niikola
1 year ago
Comments
4
Please or to post comments
niikola
to cuckparcro : Složio bi se sa vama!
Reply Show original comment Hide
Suprug je sretnik.
Reply
niikola
to 1960couple : Ko zna...verovatno ono što i Vi mislite. 😊
Reply Show original comment Hide
1960couple
napaljujuce...ko zna sta je suprug jos mislio :smile:
Reply