Şımarık olgun güzel 2

Sarmaş dolaş biraz uyuklayarak saati gecenin onu yapıyoruz, Bodrum Kalesi manzaralı lüks bir yemek sonrasında gecenin üçüne kadar bar bar geziyoruz. Herkes tanıyor adamı, gittiğimiz her yerde bir iki kadın ile selamlaşıyor.

-Hepsiyle yattın mı
-Kadınların evet, erkeklerin bazıları ile

diyor. Gittiğimiz yerlerden birinde otururken sahilde otel müdürü ile sarmaş dolaş yürüyen Ayşen'i görüyorum ama seslenmiyorum. Kerem,

-bizim müdür meşhurdur, senin kız yandı bu akşam

diyor. Mesaj atıyoruz kıza gülerek.
*Sen otel projesini bitirmek için bir gün daha kal, ben yarın dönüyorum
Günün ilk ışıklarında Bodrum sahilinde el ele yürüyoruz, kahvaltı hazırlansın diye evi arıyor, eve gelince yarı sarhoş halimiz ile kahvaltı masasına oturuyoruz, şölen masası gibi bir sofra. Hizmetliler kahvaltımız biter bitmez ortadan kayboluyor, dün gördüğüm kız bir şeyler fısıldayıp tekrar gidiyor.

-Gel dinlenelim biraz.

Elimi tutup üst kata onun odasına çıkıyoruz. Ayaklarım sızlıyor, kendimi yatağa atıyorum, gelip ayakkabılarımı çıkartıyor, dudaklarımı öpüyor.

-Hadi geç içeri, banyo hazırlattım sana.

Banyo kapısına kadar eşlik ediyor, üzerimdeki tek parça elbiseyi fermuarını açarak çıkartıyor, kollarında ufacık ve yorgunum. Önce dudaklarımı ve sonra eğilip göğüslerimi öpüyor.

-Hadi sıcak su iyi gelecek.

İçi köpük dolu jakuzi havuzunu şimdi görüyorum. O telefonundan sabah raporlarını okurken soyunup suya gömülüyorum, su yorgun bacaklarımı ve sıkılmaktan sızlayan kalçalarımı yakıyor, hafif hafif *********, suların hareketlenmesinden yanıma oturduğunu fark ediyorum. Başucumda sallanan erkekliği, elinde iki kadeh şampanya.

-Dinlendin mi?

diyerek sarılıp kucağına çekiyor, iki kadeh şampanyayı kafamı göğsüne dayamışken içiyoruz, uçları suyun dışında kalan göğüslerim ve karnım arasında gidip geliyor elleri, ikimizin de acelemiz yok, iki genç şimdiye işlerini bitirmişler ikinciye geçmek için çabalardı. Jakuzinin şiddetini artırıyor, dönüp kucağına oturuyorum, erkekliği aramızda sertleşirken dudaklarımı emiyor. Ne güzel dilimi yakalıyor, alt dudağımı eziyor dudakları ile, dudaklarımda ise dudaklarımın, göğüslerimde ise göğüslerimin tadını çıkartarak yavaş yavaş sevişiyor. Kalkıp jakuzinin kenarına oturup beni kucağına alıyor, sabundan kayganlaşmış küçük vücudum kucağında kayıyor, bacak arama soktuğu kalın sikini bir ileri bir geri sürtüyor, o sertleştikçe bu masajla ben banyo köpükleri ve akan sularım ile iyice kayganlaşıyorum. Her ileri geri gidişte daha çok zorluyor kadınlığımı ve eliyle düzeltmesi ile içime yerleşiyor, bu açıda ve ıslaklıktan bir iki kere içimden kayıyor, kalkıp jakuziden çıkıyor, elimden tutup beni de çıkartıyor.

-Arkanı dön aşkım

diyerek banyodaki diğer küvete doğru eğiyor. Kenarlardan tutunarak bekliyorum, bu duruşta köpüklerden kayganlaşan deliklerimden her ikisine de girebilir, yıllardır arkama sik girmedi, kalın sikin nereyi deneyeceğini beklerken kadınlığımda dilini ve dudaklarını hissediyordum, aslında önce arka deliğimden başlıyor ve sonra iyice açılmış olan kadınlığıma gömülüyor dili. Şimdi arka deliğime dayasa kalın erkekliğini gıkım çıkmaz, ben inlemelerimi artırmasam yalamaktan vazgeçmeyecek, tekrar doğruluyor, kalın siki tek defada giriyor ve kasıkları kalçalarıma yapışıyor, yine yavaş yavaş başlıyor ama gitgide hızlanıp sertleşiyor.

-Çok güzel götün

Elleri kalçalarımda kayıyor, arkadan vurdukça küvetin kenarlarına tutunuyorum, nefes almak zorlaşıyor. Ağzım sonuna kadar açık uzun soluklar alıyorum, boşalacağım, düşmemek için

-sarıl bana

diyorum. İyice dibimi bularak sarılıyor, sadece belini oynatırken sallanan göğüslerimi sıkarak boşalıyorum, karnımdan aşağılara doğru inen titremeyi o da fark ediyor, bir kaç derin girişten sonra çıkıyor ve kalın siki arka deliğimin üzerinde iki kalçam arasında gidip geliyor. Kendimde değilim, yıllardır sik görmemiş arka deliğime girmek istese hayır diyemeyecek kadar savunmasız bir o kadar da istekliyim, o ise sürtmeye devam ediyor, sırtıma doğru gelen sıcaklık ve kalçalarıma yapışan pençelerinden anlıyorum, arka deliğimin üstüne ve sırt çukuruma akıtıyor spermlerini. Beni kendine çevirip öpüyor, beraber güle oynaya temizleniyoruz.

-Uçağa kadar uyu biraz

diyor, saati soruyorum, yaşadığım en güzel orgazmlardan birini getiren bu yavaş sevişme ve oynaşmalar neredeyse bir saat sürmüş. Beni havaalanına bırakırken Ayşen'i arıyorum, nefes nefese,

-Ne oldu

diyorum.

-Otelin tüm odalarını geziyorum, işim bitmek üzere

diyor. Kerem'e anlatınca müdürünü arıyor,

-kıza bir gün daha izin ver, bizim müdür viagrayı atmış, senin kız ayakta zor duruyormuş

diyor. İki gün sonra yüzünde güller açarak geliyor yöneticim,

-Mine Hanım sözleşmeyi imzalattım, Kerem bey itiraz etti ama dün akşam onu da yemeğe çıkardım ikna oldu

diyor. Masamdaki bize bir yıl yetecek para bırakan sözleşmeye bakıyorum, Kerem'in yöneticimi siktiğinden eminim sadece yalnız mı sikti müdürü ile mi sikti ondan şüphe ediyorum.

Alışveriş ve lüks deliliğim gitgide azalıyor, tabi çok çalışmamın da etkisi var bunda ama fırsat bulunca da kaçırmıyorum, daha iki gün önce bacaklarımı bir kaç santim inceltmeye binlerce dolar verdim, artık ne de olsa borcum yok, iyi bir ek gelirim ve para kazandığım bir işim var, Kerem ile her gün olmasa da gün aşırı konuşuyoruz, yine öğle saatinde telefon çaldığında odur diye düşündüm, eyvah çok ayıp arayan Ali. Ali'yi tamamen unuttum, apar topar fırlayıp galerimin karşısındaki kafeye ulaştım, karşıya geçerken beni görmesi iş yerimi de belli etmişti, bozuntuya vermedim ama sokağın karşısından geç kalmayı başarmama güldük. Aramızda hiç bir şey yaşanmamış gibi güle oynaya bir yemek yiyoruz, düzgün bir adam, hayata sıfırdan başlamış, çok iyi okulları kazanmış, tepeye kadar tırmanmış, çalışkan. Gariban olarak okulu bitirdiğinde karısı ile evlendirilmiş, hiç sevememiş, hiç uyuşmamışlar birbirlerine ama çoluk çocuk ayrılamamış, kendi deyimiyle ben sanki Londra'da yaşıyorum o ise hala annesinin doğduğu köyde.

Üç dört gün sonra öğle yemeği saati yine geliyor. Yine kahkahalar ile kırk yıllık dostmuşçasına gülüyor konuşuyoruz, bir akşam daha yemek yiyelim diye yalvar yakar benden randevu alıyor, bir hafta sonrası için sözleşiyoruz, ertesi sabah geldiğimde masam çiçek kaplı, arayıp teşekkür ediyorum, neredeyse bir saat telefonu kapatamıyoruz, ertesi gün yine aynısı, kızım bir uğradığında fark ediyor, onu da tersleyip susturuyorum, artık her sabahımız aynı telefon sohbetleri ile geçiyor, aslında bana faydası çok oluyor, bankacılık sorunlarımı, vergi işlerimi, iki dakikada hallediyor, onun dışında beni çok güldürüyor. Zeki ve komik, karısıyla neredeyse aylardır yatmadığını anlatıyor.

-Kimleri görüyorsun peki
-Hiç kimseyi. Gözüm ve gönlüm sadece sende.

Bu herif bana abayı yakmış durumda ama her sabah gelen çiçekler ve arkasından yaptığımız telefon konuşmalarını ben de iple çekiyorum. Birbirimizin her şeyini artık biliyoruz, Kerem dışında, hatta damadımın kim olduğunu bile biliyor, bankasında safça hesap açtırınca bağlantıyı kurmaması için salak olması lazım. Hayatımdaki değişim için beni destekliyor, her konuşmamızda hayranlığını gösteriyor, genel müdür olmak için nasıl çok çalıştığını, karısı ile sadece kağıt üzerinde kalan evliliğini, yapacağı bir hatanın iş hayatına zarar vermemesi için cinsel hayatının nasıl kısıtlı olduğunu biliyorum artık. Bir akşam dayanamayıp internette arıyorum, bankanın bir davetinde karısı ile bir resmi var, çirkin bir o kadar kötü giyinmiş bir kadın. Onun iş seyahati nedeniyle yemeğimizi on gün daha erteliyoruz.

-Sen yalnız kalmazsın oralarda.
-Eskidendi o. Seninle tanıştığımızdan beri yalnız uyuyorum otel odalarında.

Doğru veya yalan söylediği ama mutlu oluyorum, bana ne elin adamından diyemiyorum. Geldiğinde yemeğe çıkmadan önce bu sefer akşam dokuz on gibi arıyor, yine bir saat konuşuyoruz.

-Hayır desen bile yarın yine yemeğe geleceğine söz verirsen bir şey soracağım
-Nedir
-Hafta sonunda yer ayırsam benimle Rodos'a gelir misin.

Aylardır kadınsız, benzer durumlardayız.

-Sonra konuşalım mı

diyorum panikle. Kafam karışık, evet dersem iki günün nasıl geçeceğini biliyorum, sevişelim diyor aslında ve ben hayır diyemiyorum. Bir kadeh şarap koyuyorum kendime, arıyor açmıyorum, arıyor açmıyorum. Beni isteyen ve sadece cinsel olarak arzulamayan bir erkek var, büyükanne olacak yaşta ben de onu sevmekten korkuyorum, genç aşıklar gibi ne işim var Rodos’da, evli çocuklu bir adam ama yakışıklı, zeki, zengin, ahh bir de nasıl içimi doldurmuştu dölleri ile genç bir erkek gibi. Konuşacak cesaretim yok, mesaj atıyorum.
*Yarın yemeği iptal edelim, sabah bana kahvaltıya gel.
Yatağın içindeyim, kısa geceliğimi çekiştiriyorum, elim altına kayıyor, nemlenmişim, onun da sertleştiğini tahmin ediyorum, bu gece ikimiz de zor uyuyacağız.

Sabah sofrayı kurdurup hizmetçi kızı evden gönderiyorum, üzerimde tek parça göğüslerimi ortaya çıkaran kısa bir kıyafet, beni ilk görüp beğendiği günkünden daha açık bir göğüs dekoltesi, neredeyse tamamı ortada aslında. Camın önünde bekliyorum liseli erkek arkadaşım geliyor sanki, arabasını park ederken koşup kapıyı açıyorum, spor bir kıyafet elinde çiçekler bana bakıyor, gözleri göğüslerimde takılı kalıyor,

-daha şık giyinseydim keşke

diyor. Yanağından öpüyorum.

-Sofra hazır, portakal suyu var, çay için biraz bekleyebilir misin?

Ben çiçekleri vazoya koyarken o ayakta portakal suyunu içiyor.

-Gece pek uyuyamadım, bir şeyler atıştırdım beklerim
-Ben de pek uyuyamadım

diyorum, çiçekler için teşekkürler diyerek elindeki bardağı alırken. Ben diyor duraksıyor.

-Seni düşünmeden edemiyorum

cevabımı beklemeden alt dudağımı kapıyor, karşı koymuyorum. Onun hafta sonu tatili teklifine cevabım eve davet olduğu için nasıl karşı koyayım ki, açıkça beni orada değil evimde sik demiş olduğumu anlayacak kadar zeki ama kahvaltıyı bekleyemeyecek kadar da azmış.

-Benim olmanı istiyorum, her şeyinle sadece benim

diyor. Sevgi ile elleri yüzümde öpüyor, dakikalardır cam önünde öpüştüğümüzü fark ediyorum.

-İçeri geçelim

diyorum. Yine dudak dudağa bir iki adım içeri atıyoruz.

-Odam yukarıda.

Ufacık gövdemi kucağına alıyor ve mini elbisemden sıyrılmış bacaklarıma ve taşan göğüslerime bakıp tekrar dudaklarıma yapışıyor. Yatağın üzerine bırakıp üzerime doğru eğilirken

-bir dakika

diyorum. Tamam kabul ben de sevişmeyi istiyordum ama bu kadar çabuk olmasını planlamamıştım. Odamdaki banyoya giderken arkadan kalçalarıma bakıyor.

-Sen de koridordakini kullanabilirsin ama sonra burada buluşalım.

Islanmışım. Kahvaltı boyunca azdırıp sonra yukarı çağırıp iç çamaşırlarım ile kendimi sunmayı planlamıştım, her şey biraz hızlı gelişti. Bir çırpıda soyunuyorum, dün gece temizlemiştim vücudumu zaten, parfümleniyorum. Ayak seslerinden odaya döndüğünü duyuyorum, bu yeni çamaşırları giymek ne kadar zor, hazırlandığımda kendi halimi ben de beğeniyorum, o ise soyunmuş sadece boxerı ile yatağın üzerine uzanmış. İki yıl önce aldığım bu devasa yatağın üzerindeki ilk erkek, içeri girişim etkili olsun diye duraklıyorum biraz, rahatlıkla seyretsin beni. Gözlerinde hayranlık var, kabaran önü de bu hayranlıktan, bu adamı bu eve beni siksin diye çağırmadım mı sanki, az evvel de artık genç bir kadın olmadığım için tüm deliklerimi iyice kremlemedim mi, o yüzden hiç ön sevişecek halim yok.

-Hazırlanmış bakıyorum

diyerek elimi erkekliğine atıyorum. Beni sarılıp kendine çekmek istiyor, sadece biraz öpüyorum dudaklarını, elimi çamaşırının içine sokup aletini çıkartıyorum, göğsünden öperek aşağıya iniyorum, iki eli ile çekiştirerek indiriyor boxerini, aşağı doğru bastırıyorum sertleşmiş sikini, kökünden başlayarak dilliyorum. Oteldeki ilk sevişmemizin şoku ve alkol nedeniyle yarım yamalak hatırladığımdan daha güzel siki, kocamınkinden ve Kerem'inkinden uzun, baş kısmı sivri, elimle kökünden sıvazladığımda kalan kısımları ağzıma ancak sığdırıyorum. Kerem’inki daha kalındı kesinlikle, aklımdan bunlar geçerken sikin başını dilliyorum, emiyorum, kendimi kaybedip sanki bir vibratör ile sevişiyorum gibi olduğumu hatırlayıp yavaşlıyorum. Saatlerce oynayacak gibi kaptırmışım kendimi, ağzımdan çıkarıp erkeğime baktığımda gözlerini kapamış dudaklarını dişliyor, belki boşalmamaya çalışıyor, tükürüğümden parlayan sikten ayrılıp kucağına yerleşince gözlerini açıyor, külotumu çıkarıp sadece sutyen ile oturuyorum kucağına, o da şu an benim kadar azmış durumda, kökünden tuttuğu sikini amıma sürtüyor, içine biraz başını sokuyorum, siki ıslak, amım kremli ve nemlenmiş, rahatlıkla alınca üstüne oturuyorum, göğsünden güç alarak oturup kalkıyorum. Onun elleri bir göğüslerimde bir kalçalarımda, çok yumuşak ve sevgi ile dolaşıyor elleri, sutyenimi indirmiş durumda, kalçalarımı sıkarken dudakları ile göğüs ucumu kavrıyor, dili ile kıstırıp emiyor. Kocam benim güzel memeli orospum diye dişlerdi memelerimi, bir kere bile başkası ile olmamıştım oysa. Kalçalarımı sertçe sıkıyor artık, bastırması ile uzun siki biraz canımı yakıyor, memelerimin uçları ağzında büyüyor, seviştiği kadına zarar vermek istemez bir hali var, bu pozisyonda boşalırsa ben boşalamam. Ayağa kalkıp yatağın kenarına tutunup eğiliyorum.

-Yıllardır bu pozisyonda sevişmedim

diyorum. Bir ay önce Kerem tam da böyle sikti mi diyecektim. Arkamda yerini alırken yine çok nazik, sırtımı okşarken kendimi öne doğru bırakıyorum, küçük kalçalarım açılmış durumda, erkekliğini bacak arama sürtüyor, ıslak ve sıcacık, az önce çıktığı yere kolaylıkla kayıyor.

-Sevgilim, aşkım

diyerek gidip geliyor. Belli ki çok yakın, bu halde arka deliğim de gözlerinin önünde, kocam çoktan baş parmağını sokmuştu yarıya kadar oysa dokunmuyor bile. O çirkin karısı ile kim bilir ne kötü bir seks hayatı olmuş, bir elimi amıma atıyorum, ben de yavaşça içime giren sertliği ve kadınlığımın üst dudaklarını okşuyorum, o da anlıyor benim de yaklaştığımı, iki eli belime sarılıp hızlı hızlı köküne kadar giriyor.

-İçime boşal

diye bağırıyorum. Hesapladım dün geceden, tehlikeli günlerden uzağım, iki üç sert vuruştan sonra içimin dolduğunu hissediyorum, gençliğinde kocamın boşaldığı gibi sikinin başı şişerek ve içimden dölleri taşarak boşalıyor, kalçamı geri atarak içimde kalmasını sağlıyorum, akan sıcak dölleri ve bızırımdaki elimle ben de geliyorum. Bacaklarım titrerken erkeğime dönüp bakıyorum, uzun siki am suyu ve döl ile kaplı, göğsü inip kalkıyor, üzerime uzanıp dudaklarıma yapışıyor.

-Seni seviyorum

diyor. Sadece boynuna sarılıp daha şehvetle öpmeye devam ediyorum.
Published by afuygun
2 months ago
Comments
Please or to post comments