Bir Aile Olmak 5

Kahvaltıda her şey normaldi. Yıldız bana laf soktu, Orkide yanımda oynaşıp ilgimi çekmeye çalıştı, Asya beni elleriyle besledi, diger ikisi ablalarının midesinde döllerim olduğunu bilmiyordu ama benden günah çoktan gitmişti, yakında bu ailedeki tüm kadınların, çorapları, külotları, memeleri, ağızları, mideleri akla gelebilecek her yerleri benim döllerimle tanışacaktı.

Kahvaltı bittikten sonra Yıldız arkadaşlarıyla buluşmak için dışarı gitti, Asya ablam temizliğe oturdu, biz de Orkide’yle motorunu tamir ettik. Marşı çevirdiğimizde motor çalışınca Orkide delirmiş bir şekilde kucağıma atladı.

-aslan abimm benimm yaptın
-evet ufaklığım birlikte yaptık

Böyle deyince yine kızarıp bozardı
-sen yaptın abi ben sadece izledim
-birlikte yaptık aşkım, senin güzelliğin bana ilham verdiği için işim kolaylaştı.

Orkide iyice kızarıp yanağıma bi öpücük koydu.

-aslan abim sayende arkadaşlarıma beni alın diye yalvarmıcam, gel seni gezdireyim.

Orkide’nin motoru tek kişiye uygundu, hele benim gibi iri bi canavar olunca... koltuğa oturdum ama Orkide’ye yer kalmamıştı, Orkide nereye bineceğini düşünerek şaşkın şaşkın öne oturmayı denedi ama yer yoktu. Sabahın da getirdiği arsızlıkla arkadan iki elimle belini tuttum sonra da prensesimi tam kucağıma hala çok inmemiş yarrağıma oturttum. Orkide ayh diye bi ses çıkarıp şaşkınlıkla arkasını döndü. Kötü bir tepki görmekten korkmuştum ama yüzünde garip bi etkilenme vardı.

-ben ineyim istersen Orkide’m, motorunu bozmayalım hiç, ben biraz iri kaçıyorum motorunu yanlışlıkla dağıtmayayım
-yok abi lütfen kaldırma beni... şey yani çok rahatım sorun yok, belimden tutmaya devam et sıkıca düşme

gülerek

-düşmem

dedim, sonra Orkide beni gezdirmeye başladı. Tin tin ilerledik motoruyla, mahalleyi ve çevresini gezdik, Avustralya’da zamanım kısıtlıydı, burda kalmanın bir yolunu bulmalı ya da 3-5 ay sonra geri dönmek için Türkiye’de işleri yoluna koymalıydım, yine de burası cennet gibi bi yerdi, umarım ömrümüz burda geçer diye dilek diledim,

Orkide’yi kucağımda hoplata hoplata gezdirip iyice azdıktan sonra eve gelince geceyi zor ettim. Ablamla odaya geçtiğimizde ilk işim ayaklarına sarılmak oldu, pürüzsüz beyaz tabanlarını öptüm sonra da sikime sarıp ablamın ayaklarını sikmeye başladım, pek ses çıkmadığı için güvenliydi.

-boşal ablanın ayaklarına, aşkımm benimmm, Yıldız’ın tabanlarına kudurduğun gibi kudur tabanlarıma, benim ayaklarım da onunki kadar güzel dimi canım kardeşim, seviyorsun dimi ablacığının ayaklarının altında sikinin ezilmesini

diye diye kulağıma inliyordu ablam. O gece ablamın ayak parmaklarına fışkırttım ve huzurlu bi uyku uyudum.

Sonraki 1 hafta çok zor geçti ama her gün bir şeyler çıktı ve ablamla asla yalnız kalamadık. Ev asla boşalmıyor, ben her gece ablamın ağzını, memelerini, ayaklarını dölle dolduruyordum. Cuma gününe geldiğimizde ablam gece yatağa gelip

-sana bir sürprizim var
-ne sürprizi ablacımmm
-yarın ablanla küçük bir seyahate çıkacaksın

diyip göz kırptı.

-ohh şükür, bahanemiz var mı?
-Yıldız o.ç sevgilisine gidecek, Orkide arkadaşlarıyla konsere gidecek ama ev yine de riskli o yüzden yakınlarda bir şelale var oraya gidecez diye söyledim kızlara, abla kardeş bi gezelim şehrimizi dedim
-ohh akıllı ablam benimm
-aslanım benim, şelalenin yakınlarında güzel bi motel tuttum, bol bol eğlenecez seninle
-güzelim, mmmh

diye öptüm

-Kenan
-efendim abla?
-seninle fantezilerimi rahatça paylaşabilirim di mi aşkımm
-tabiki güzel ablamm, ne istersen emrindeyim
-yarın paylaşacam seninle
-tamam güzelliğim benimm

Uslu uslu uyuduk o gece. Ablamı etkilemek istiyordum, iyice dolmalıydı taşaklarım ki ablamı güzelce dölleyebileyim.

Ertesi sabah Yıldız ayı sevgilisine hemen kaçtı, sevgilisi daha kapının önünden mıncıra mıncıra götürdü ablamı. Sinir oluyor ama karışamıyordum, Yıldız’ın benden iyice nefret etmesini istemiyordum. Daha sonra Orkide hem beni hem ablasını bol bol öperek onu hoplattığım motoruyla konsere kaçtı, sonunda ablamla yalnızdık. Gidip hazırlandım, elimden geldiğince yakışıklı olmaya çalıştım. Garaja girdiğimde ablam hazırdı, sarı ve uzun bir yazlık elbise, tenine yakışan güzel bir makyajla ışığa benziyordu benim güzel aşkım, ayaklarında beyaz Lacoste sneakerler vardı.

Arabasına atladık, usul usul öpüşe öpüşe sohbet eşliğinde yola çıktık, şelale Sydney’e 3 saat uzaklıktaydı, vardığımızda akşam üstüydü. Akşam üstü serinliğinde güzel güzel el ele gezdik, kimse kardeş olduğumuzu bilemezdi, bu yüzden yeni evli bir çift gibi gezdik, fotoğraf çektirdik, öpüştük, panayıra katıldık, ablam için güzel bir oyuncak ayı kazandım, akşam hafiften yorulmuş bir şekilde otelimize giriş yaptık, bir oda, tv ve tatlı bir banyodan oluşuyordu, açık balkon falan. Fiyatına göre oldukça iyiydi, ablam kucağında ayısıyla girdi odaya, ayıyı gülerek yatağa fırlattı, sonra biç gülüşünü bana yöneltip oyuncak ayıyla konuşmaya başladı

-üzgünüm minik ayıcık, Asya ablanın senden başka bir ayıyla ilgilenmesi gerekecek bu akşam
-ahaha

diye gülüp ona yanaştım, biraz öpüştük, boynunu emdim, iyice kudurttum, soyunmadan dizlerinin üzerine çöktü, saçlarını toplamaya bile tenezzül etmedi.

-Nasıl ilgileneceksin ayınla bakalım

diye sordum oyuncu bir şekilde. Bütün ciddiyetiyle kemerimi çözmeye başlayıp gözlerini gözlerime dikti, sonra da ağzından o sihirli sözler döküldü:

-ayı yarrağı yiyerek

ablam bir anda fermuarı ve baksırımı indirince iki saattir oynaşmamızdan dikilmiş olan yarrağım suratına çarptı. Sarhoş bir kahkaha attı ablam pek içmememize rağmen, sonra suratını kaplayan sikimi içine çeke çeke koklamaya başladı.

-ohhhh erkeğim benim bayılıyorum şu kokuna, hayvanım benimmm

Hafif hafif saçlarını okşarken ablam da sikime öpücükler kondurmaya başlamıştı bile, muah muahh diye sesi yankılanıyor, pembe rujunun izleri sikimin beyazlığına karışıyordu.

-Ohhh ne biçim dolmuş bunlar

diyerek elini taşaklarıma attı, ölçer gibi oynamaya sonra da dillemeye başladı, özellikle taşaklarımla ilgilenmeye bayılıyor, salyaları yere akıyordu.

-tadı da ayrı güzell
-yala ablacımmm, yala kardeşini
-bayılıyorum sanaaa
-ben deee
-aslan kardeşim benimmm

diye taşşaklarımı salyalı bırakıp sikime geçti, önce yavaş yavaş başını emdi sonra da alabildiği kadarını almaya başladı, hafiften zorluyor ama maksimum çeyreğini alabiliyor, zorladığı an öğürme refleksi galip geliyordu. Birkaç kere saçını kavrayıp orospumu zorladım ama alamadı, gluk glukk sesleri eşliğinde salya tüküre tüküre beni ittiriyordu.

-özür dilerim ablacımmm, özür dilerim aşkımım alamıyorum sikini, orospuluk yapamıyorum sana
-yapıyorsun, yapıyorsun, hem merak etme orospu ablam kardeşin birazdan diğer deliklerinin dibini bulacak
-oyhh

Biraz daha sakso çektirdim ablama, ilk mesaj attığı günü düşünüp bir an şaşırdım, o yalnızlığın ortasında beni kurtarmıştı, bir ablam olduğuna bile çok şaşkınken şimdi ablama ucuz bi motelde diz çöktürmüş kusturmalı sakso çektiriyordum, hem de suratıma aşkla bakıyordu. Ben de ona aşıktım, hayatımda ilk defa birazdan birini severek sikecektim ve anlamıştım ki sikişe zevk katan bu aşktı.

Ablamı kollarından tutup yine kaldırdım, kucağıma aldım, sikim külotlu amını zorluyordu, götünden kavrayıp öptüm o da boynuma sarıldı, bir süre odanın duvarlarına vura vura seviştik, artık külotu sırılsıklamdı, sikim de demire dönmüştü, biraz daha sürerse resmen külotu delip geçecektim. Ablamı kocaman yatağa fırlatıp eteğini kaldırdım, dantelli külotu havaya fırlatıp, aç köpek gibi amına yumuldum. Duvarlarını, tatlı dudaklarını emdikçe ablam bacaklarını sallıyor

-ayhh, ayhhh, aşkımm ayhhh

diye minik çığlıklar atıyordu.

-dur, daha nefesini harcama, çok bağıracaksın

Klitorise yapışıp, ablacığımı titrete titrete boşalttım, ıslaklık iyiydi, zaten ablam bu hassaslıkla sikimi anca alırdı. Elbiseyi iyice kaldırdım, üstten de çekiştirip süt rengi minik memelerini ortaya çıkardım, sallanmasını izlemek ve oynamak güzel olacaktı. Ablam suratıma hayranlıkla bakıyordu, sikimi sürte sürte bacaklarını öpmeye başladım, sürtünüyor ama zorlamıyordum...

-Aşkım, hadi lütfen oynama ablanla
-hmm oynamayayım mı?
-oynama hayır...
-Tamam güzelliğim, sen al beni madem içine

Ablam elini atıp sikimi kavradı,

-kalınlığa bak, bu ne ya, sik değil matkap yaaa, neyse ağlamakla kurtulamayız

deyip başını amcığına dayadı, sonra da kendini ittirerek almaya çalıştı. Başı bir duvarı zorluyor gibi zorluyordu, ablamın suratında acı vardı ama pes etmek yoktu. O kendini ittirmeye devam etmeye, beni içine almaya çalışırken zevkle suratının değişimlerini izledim, başının büyük bir kısmı girince girişteki rahatlık hissiyatını aldım. Oynama zamanı bitmişti, şimdi sikiş zamanıydı, belinden kavradım, bacaklarını yanlara attım, spor ayakkabılı ayakları havada sallandı, sonra hiçbir şey demeden tüm gücümle sikimi ittirdim. Tek seferde, içini aça aça ilerledi sikim, şloğpp diye ıslak bir ses yayıldı odaya.

-ayyyyyyyyyyyy

diye anırmaya benzeyen bir ses de ona eşlik etti, ablamın gözlerinden deli gibi yaş boşanıyor, hatta bildiğin ağlıyordu ama dur demiyordu. Dibi bulunca taşşaklarımda göt deliğinin ıslaklığına yapışıp içimi titretti.

-Soktum ablacım içindeyim
-sokmadın amına koyim sapladın, bu neee, aghhh, ağ, agğ, ahaahaa, ağ, ahahaha, gülsem mi ağlasam mı delirecem
-çok mu zorlanıyorsun güzelim çıkayım mı?

Ablam eşek anırması gibi sesler yayıyordu odaya, yan odalardan ******* şüphesiyle gelmelerini istemiyordum.

-sakın, çıkma sakın, dur alışıyorum, bu ne aşkım ya, bu ne yakışıklı kardeşim, ahhh
-Sikileceksen biraz volümü kıs bakalım

deyip elimle ağzını kapadım, sonra da yavaş yavaş ileri geri sikmeye başladım. İlk başta yavaş ilerliyordum ama ablam her çekişimde göz yaşlarını bırakarak rahatlıyor, dibine kadar soktuğumda da zangır zangır titriyor, gözlerini sıkıyordu. Ellerimle bastırmama rağmen avucumun arasından

-ayh, ayhh, aşkımm, kardeşim, canım kardeşim, sik, sik lütfen, lütfen, ayhg, ahh

diye anırmaları çıkıyordu. 10 dakika kadar sonra alıştı ama bir noktada hızlı hızlı girip çıkabilmeye başladım, öyle olunca zevk iyice arttı tabi, ablamı yine kucakladım, oyuncak bebek gibiydi beyaz prensesim, ilk gördüğümde hayran olduğum bacaklarını yoğurup el izlerimle kızarttım ve ayakta sikimin üzerinde zıplata zıplata sikmeye başladım. Artık istediği gibi bağırabiliyordu. Şap şap şap sesleriyle birlikte bacakları ve memeleri de ahenkle sarsılıyordu.

-Aşkımm güzel sikiyor muyum?
-harika sikiyorsun, harikaaa, harika sikiyorsun kardeşim. Benim kardeşim ablasını harika sikiyor, amına koyuyor
-Çok kudurdun

diye zevkle karışık dalga geçtim,

-sen kudurttun beni sen, ilk gördüğüm andan beri daha dünyanın öbür ucundayken bile aşıktım sana, biliyordum, içten içe aradığımı buldum diyordum, erkeğimi buldum, hayatımın aşkı, yalvarırım sik ablanı, ablan kölen olsun sana, ömrüm, sik, sik, sikkkk
-ohsss, ohh

diyerek sikme işini hızlandırdım, ben de şap, şap sesleri oda da yayılırken o duvardan bu duvara ablamı evire çevire sikmeye başladım. Zevk iyice coşturmuştu beni, ara sıra belinden götünden değil elbisesinden tutup çekiştirerek hoplatıyordum. Cart cart sesleri eşliğinde elbise yırtılmıştı.

-ablamm bundan hayır gelmez artik

dedim hoplatırken.

-sikt.. siktir et aşkımm, aslan k… k… kardeşim, yırt at Yıldız ablanın elbisesini yırttığın gibi

Cart sesiyle iki seferde önden parçaladım elbiseyi, işte şimdi ayakkabılar hariç ablam çıplaktı ama ben de yorulmuştum, ablamı yatağa atıp içinden çıktım, ellerimle belini çekip kafası yerde götü havada olacak şekilde domalttım.

-göt mü, ammı ablacık?
-am ablasının erkeği, am lütfen... götüme şu an alamam.
-ama ben göt istiyorum
-ayh, aşkım acı bana
-canım göt sikmek istiyor
-aşkım, kıyamıyorum sana, tamam aşkım, her şeyim senin, istiyorsan parçala götümü

Kahkaha atıp amına soktum, amında bu kadar çığlık atan götüne beni alamazdı, henüz yani ama teslimiyetine aşıktım, ablamı çığırta çığırta sikmeye devam ettim, götüne tokatları çaktıkça

-ayyh ablasının erkeği, tokatlaya tokatlaya, sik ablanı, tokatla iyice orospu Yıldız gibi götümün rengi değişsin, Yıldız kaşarı kardeşinin ablasını şaplata şaplata becerdiğini görsün, evin erkeğini görsün
-o Yıldız’ı da sikicemm merak etme
-sik aşkım sik, Orkide’yi de sik nolur erkeğim, hiçbiri senin olmasa da ben seninim, ne istersen yap bana aşkım, kardeşimmm, iyi ki doğmuşsun, iyi ki seni bulmuşum, seni çok seviyorum, çok seviyorum, çokkkkk se…sev…seviyorummm

diye çığlık çığlığa, kasıla kasıla boşalmaya başladı. Öne kaçmaya çalışıyordu ama belinden tutup sikmeye devam ettim, en son ****** şekilde yatıyordu, hala sikiyordum ama sınıra da yanaşmıştım

-Abla boşalacam az kaldı, nereye geleyim, kondom yok memelerine ister misin?
-ben… beni öne çevir
-ne?
-öne çevir beni

Tutup bir hamlede sırt üstü yatırdım ablamı, tekrar içine girdim...

-dur, şimdi içimde bekle...

Emrettiği gibi hemen kökleyip durdum

-ayakkabıları çıkar

çıkarıp attım spor ayakkabıları, beyaz spor çorapları giymişti, baya yoğun kokuyordu ama mükemmel bir kokuydu bu, çorapların altı kirlenmişti.

-bu?
-evet aşkım, o çok beğendiğin çoraplar...
-ablam benimm

diye çoraplı ayaklarını koklaya koklaya güzel ve 37 numara ayaklarını öpmeye başladım,

-beğendin mi sürprizimi
-çok beğendim, sikim patlayacak
-hissediyorum içimde, midemi zorluyorsun resmen, bu nasıl yarrak ben anlamadım, off
-şimdi ben sana fantezimi söyleyecemm, yapıp yapmamak sana kalmış tamam mı? Ayaklarımı koklaya koklaya dinle beni
-söyle ablaaa,

sesim kaymaya başladı benim de, sınırdaydım.

-aşkım ben hep anne olmak istedim, nişanlıma da aslında çok aşık değildim, sadece uygun bir adaydı, başta bana iyi davranıyordu ama sonra gitti, iyi ki gitti, sen geldin hayatıma. Hayatımın aşkııı canım erkeğimmm, abartıyor olabilirim ama sana aşık olduğumdan her şeyden çok eminim, anne olmak istiyorum, senin çocuğunu doğurmak istiyorum.

Bunu duyunca bir an dondum kaldım, zevk çok iyiydi ama şuan mantıklı bir şey miydi bu, ya sonra pişman olursak? Bebek sağlıklı olur muydu ki?

-A… aşkımm

diye inledi ablam sesinde korku vardı.

-ben her şeye baktım, olasılıklara, ihtimallere, ben kararımdan eminim, aşık olduğum adamın çocuğuyla karnım şissin istiyorum, sana benzer bi bebek doğurmak istiyorum, adını sen koy istiyorum, bizim bebeğimiz. Sana baba desin istiyorum ahhh

Kafamda düşünceler dönüp duruyordu.

-ama istemezsen de anlarım, seni sevmeye hep devam edicem aşkım, canım kardeşim
-bi şartım var
-n… ne şartı ablasının aşkı?
-beni de emzireceksin, sütün çeyreği benimm

Ablam çığlık atarcasına güldü. Bu sefer mutluluk ve eğlence gözyaşları akıyordu.

-ahahahhaha tamam biç kurusu tamam hepsi seninnn

Battı balık yan gider diyip ablamı ikiye katladım, bir anda şok oldu, çivi çakar gibi yukardan çakmaya başladım. Çorapların tabanı burnuma yapışıktı, nefes almıyor ablamın terli çoraplarının kokusuyla hayatta kalıyordum, benzin gibi körüklüyordu beni.

-Şap, şap, şap, şap, şaaaaap, şaaaaaaaap, şaaaaaaaap

Madem ailemin benim olmasını istiyordum o zaman onları gerçekten karım yapmaktan çekinmeyecektim, hem benim bebeğimi doğurmayıp kiminkini doğuracaktı ki? Anne olmak istiyorsa onu anne yapacaktım, güzel anne olurdu Asya ablamdan...

-aaaahhh geliyorummm
-gel aslan kardeşim, hamile bırak ablanıııı

Karşılıklı ayh oyhh sesleri çıkarırken 2 gecelik birikmiş dölü ablamın amına doldurmaya başladım, her kasılmamda yeni bir döl dalgasını fışkırtıyordum

-ayhh aşkım, kardeşim, kalp gibi atıyor yarrağın, bebeklerini içime bırak lütfen, lütfen. Ayh teşekkür ederim, teşekkür ederim kardeşim, içime bebeğini koydun...

Boşalmam beni de titretti, kıçım iyice kasıldı, bittiğinde ablamın üstüne yığılmak istiyordum ama kendimi tuttum, çorapların tabanına sağlam bi öpücük koyup ayağa kalktım, ablamın ayak bileklerini tutup biraz havaya kaldırdım.

-Ayhh tutsun diye mi uğraşıyorsun? Aşkım hiç gerek yok, sen bu şekilde boşalırken hamile kalmazsam o da benim sucum olsun
-suç muç yok ablam, bu geceden sonra karnın şişene kadar içini her gün 2 kez dolduruyoruz en az
-ayhh doldur erkeğimmm, karnım şişken de doldur, hep doldur içimi sen...
-yalnız tek olmaz
-ne?
-tek çocuk olmaz diyorum, en az iki isterim senden.
-ayhh hahaha aşkım benim istediğin kadar doğururum sana, kocam ne isterse o
-sen ne istersin kız mı erkek mi?
-umarım ikiz olur yakışıklım

Ablamın havadaki götüne sağlam bir ısırık bırakıp, güzel de bi tokat attım sonra da yanına yığıldım. Ablam çoraplarını çıkardı, sikimin etrafındaki dölleri güzelce silip döllü çorapları yataktan aşağı fırlattı, sonra da göğsüme yattı.

-duş almayacak mıyız?
-bu gece en azından içim dolu uyumak istiyorum Kenan, seni içimde hissetmek cok güzel, kardeşimin bebekleri içimde geziyor, kardeşim tam bir erkek, ablasını bağırta bağırta sikip içine boşaldı. Benim kardeşim ablasını boyle siker işte, bu düşünce çok güvende hissettiriyor, çok mutlu hissettiriyor.
-sen nasıl istersen ablacığım

alnına bir öpücük kondurdum.

-Yarın eve gitmeden iki posta daha boşal içime, evin içinde çok sık fırsat bulamayabiliriz.
-dur bakalım

dedim gülerek.

-hiç belli olmaz o ama korkma ben içine boşalırım.
-sen varsan korku yok

dedi ablam. Tüm güzelliğiyle koynumda uykuya daldı, yattığım yerden amından akan döllerimin yatağa nasıl bir iz bıraktığını görüyordum. Uykuya dalamadan önce bi isim düşünsem iyi olur diye içimden geçirdim.
Published by afuygun
1 month ago
Comments
Please or to post comments